2009-12-03

Tävling - Vad ska jag designa?

Nu när det närmar sig jul börjar det faktiskt
bli dags att tänka på annat än jul, hur konstigt
det än låter :)

Vad vill du att jag ska designa härnäst?
Behöver du speciella biljetter, dekorationer,
journaling rutor eller något annat till dina
kommande projekt?

Skicka en kommentar med din bästa ide
i detta inlägg och du
är med och tävlar.

Vad är då priset?
Jag väljer ut en person med den ide jag tycker
om allra bäst och designar detta.
Den färdiga designen skriver jag sedan ut och
skickar hem till vinnaren.

Låter det intressant?
Skicka då en kommentar! :)

7 kommentarer:

 1. Så klart det låter intressant.
  Det du gör är HELT underbart.

  Kanske "tickets" i kärlekens tecken till kommande Alla Hjärtans Dag, fast å andra sidan behöver vi kärlek hela året och inte bara en dag.(gärna lite vintage/chabby chic)

  Önskar dej en trevlig helg.

  Mvh Cathrin

  SvaraRadera
 2. Åh, va kul! Först vill jag bara tacka för den tid du lägger ner på att skapa, älskar dina julbiljetter bl a!

  Först var jag som Cathrin ovan inne på biljetter mm till alla hjärtans dag, men eftersom hon föreslagit det redan så funderade jag en stund och tänkte:

  Sammetsvart, vintervitt, midnattsblå, gnistrande silver och stjärnklara nätter, norrsken, kyla, frost, ljusblå vinterhimmel...kanske journalinglappar och biljetter med kala träd och vintergrenar, vinterfåglar och täta granskogar klädda i snö, skidor och skridskor och slädar och sparkar. Rosiga kinder på lekande barn. Älskar också vintage men lite grunge-känsla funkar också!

  Lycka till i ditt skapande!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag väntar mitt tredje barn ,och blir snart i skriande behov av biljetter och annat smått och gott med bebistema! Också gärna i vintagestil eller stilrent klassiskt (inte för puttinuttigt alltså)...

  SvaraRadera
 4. jag skulle tycka att det vore kul med nåt till alla jul och vinterfoton.. kanske journaling (gärna på svenska).. "i pulkabacken" eller liknande.. alla lär väl ha massor av fina foton att scrappa när julen väl är över.. kanske nåt till nyår?? blir ju ändå 2010 liksom.. ;)

  å sen till våren nåt med krokusar, påskharar eller sånt.. liknande jultickets, fast med påsk/våriga vintagebilder.. lär ju behövas.. =)

  tack för att kul som du skapar, åt oss andra latmaskar... =)

  kram kram

  SvaraRadera
 5. oj ..kan man önska ;-) nått som jag saknar o ALLTID är på jakt efter är TUFFA o COOLA grejer..har 4 vilda grabbar som håller på med fotboll , innebandy..cyklar crossar..( o jag själv kör folkrace..) jag tycker att utbudet för sånt här är fruktansvärt dåligt...så tuffa coola grejer vill jag se...KRAM Bittan

  SvaraRadera
 6. Ohh!! Jag skulle vilja ha tags i vintage-stil!! Tickets har jag i alla möjliga färger och stilar, men tags!! Det är det verkligen ingen massproduktion på nånstans!! =)
  Kramen ♥

  SvaraRadera
 7. Jag har ju redan innan kommit med en liten önskan om biljetter med bröllopstema.

  Men, nu kom jag helt plötsligt på en annan sak. När man har barn så är de ju inte alltid medgörliga och på gott humör! Jag har tagit kort på mina barn när de varit arga, och det vill man ju scrappa om. Så biljetter och journalingrutor med "humörtema" hade varit kul. Gärna med mycket mönster och granna färger. "Bestämd", "sur", "arg", "trotsig", "tokig men älskad!" osv är lite förslag
  ninaerica

  SvaraRadera

Kommentarer gör mig lycklig ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...