2009-11-22

På väg hem

Då var jobb helgen avklarad.
Stan är pyntad och lyser upp min väg i det norrländska mörkret men
snön lyser med sin frånvaro.
Har du börjat pynta hemma?

3 kommentarer:

 1. Vilken mysig miljö ni har i centrum! :-) Och ändå utan snö :-) Här brukar vi ju bara få slask om det väl snöar... Vilka fina saker du lagt upp det sista. Har haft mycket i skolan ett tag nu så det har inte blivit mycket pysslat här... Några kort bara. Men jag längtar efter att få sätta tänderna i alla vackra biljetter du har gjort. Och jag tror jag kommer inspireras till det snart för ikväll åkte adventsljusstakarna upp trots protester från Albert hihihi :-) Blir det något julpynt för din del i år eller har ni redan flyttat?
  Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Så vackert belyst det var där du bor. Underbart.

  Här i Linköping har vi något som kallas Vinterljus, om jag inte missminner mig. Så det blir att skriva ut ställena, ta på sig ordenligt och gå en rejäl promenad med kameran. :)

  Pyntat har jag gjort hemma i helgen. Vi har bjudit in väldigt många vänner nästa söndag till adventsfika och hinner inte fixa det på lördagen. Så det är redan gjort här. :)

  Ha det bra.

  SvaraRadera
 3. Snön saknas här i Umeå också, kanske kommer i veckan! Höstljusen hade premiär i fredags, så ska gå och kika på dem någon kväll framöver och ta kort!
  Ha det så bra!
  Kram

  SvaraRadera

Kommentarer gör mig lycklig ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...